Eureka Kiropraktik Dalarna

Ni hittar oss i Borlänge Centrum. Parkera på Ovanbroparkeringen (vid Folktandvården, Realgymnasiet och CAP). Gå in i gallerian/ passagen som förbinder Ovanbroparkeringen med Sveagatan. Ta trapporna/ hissen upp till våning 3.
Mån 10.00-18.00, Tis 06.45-18.00, Ons 08.00-18.00, Tor 06.45-13.00, Fre 06.45-13.00

Välkommen till Eureka Kiropraktik Dalarna

- Din Kiropraktor i Dalarna

Behöver du en erfaren kiropraktor i Dalarna? Då har du kommit helt rätt! På Eureka Kiropraktik Dalarna strävar vi efter att erbjuda dig högkvalitativ kiropraktisk vård som är skräddarsydd för att hjälpa just dig att återfå din livskvalitet. Vi förstår att varje individ är unik, och vi är här för att vara din partner i din hälsa och ditt välbefinnande. Hos oss är du i trygga händer.

Physical therapist treating a patient

Varför välja Eureka Kiropraktik Dalarna?

Våra Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av kiropraktiska tjänster, inklusive:

Vårt Mål

På Eureka Kiropraktik Dalarna är vårt mål att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och välbefinnande. Vi strävar efter att vara din pålitliga kiropraktor i Dalarna och ge dig de verktyg du behöver för att leva ett smärtfritt och aktivt liv. Hos oss kan du lita på att få professionell och individanpassad vård som är skräddarsydd för just dina behov. Din hälsa är vår främsta prioritet.

Kontakta oss idag för din första konsultation

Om du söker en kiropraktor i Dalarna, tveka inte att kontakta oss idag för att boka din första konsultation. Vi ser verkligen fram emot att få arbeta med dig och hjälpa dig att nå dina hälsomål. Din välmående är vår högsta prioritet, och vi är här för att stödja dig på din väg mot bättre hälsa och livskvalitet.

Kontakta Eureka Kiropraktik Dalarna, din kiropraktor i Borlänge, idag för att börja din resa mot ett smärtfritt och friskare liv.

Vi erbjuder

Chiropcractor that is treating a patient
Kiropraktik
Physical therapist treating a patient
Fysioterapi
BrainTap
Braintap

Det är vi som jobbar här

Våra kiropraktorer har en 5-årig universitetsutbildning och är utbildade i England och Danmark

Pernilla Kling
BOKA TID
Magnus Tingnert
BOKA TID
Per Engdahl
BOKA TID
Anna Duvander
BOKA TID
Susanne Ivarsson
Karin Klingberg