Barn & Unga

Barn och unga växer och utvecklas kontinuerligt.

Hjälper vi ett barn, hjälper vi inte enbart barnet i fokus, men också omgivningen, familj, vänner, skola och samhället.

baby liggande på magen

Alla barn har en utvecklingspotential fram till en viss ålder vilken beror på stimulans av hjärnans normala mogningsprocess. Hjärnan är inte fullt utvecklad förrän vid 20 års ålder. Några barn har, av olika orsaker, förseningar i sin utveckling och får därför större problem än andra. Några av de vanligaste utmaningarna kan då handla om tålmodighet, impulskontroll, sensorik, motorik och koncentration.

Hos Eureka tar alla behandlare hänsyn till uppväxt och utveckling.

Vi vet att ban som växer är beroende av väl sammansatt kost, en sund stressnivå och en massa fysisk aktivitet. Hos oss får barnet ditt en omfattande undersökning av rörelsesystemet och nervsystemet. Finns det behov för kartläggning av utveckling, kost eller stress, så har vi specialister med utbildning inom dessa områden.

Att leva med en god hälsa är i de flesta tillfällen ett resultat av hur vi lever.

Vår livsstil påverkar kroppen både fysiskt och psykiskt vilket vi ser i de symptom som kroppen uttrycker när vi inte sköter vår kropp och vårt sinne. Vi på Eureka klinikerna jobbar med hela människan och därmed livsstilen som bidrar till hälsotillståndet du befinner dig i.

För att hjälpa dig att uppnå en livsstil som vill främja god hälsa, förebygga symptom och göra dig friskare, erbjuder vi livsstilskurs. Dessa kurser vill lära dig hur kroppen fungerar och vad den behöver för att må bra. Med informativa föredrag och individuell uppföljning får du möjlighet att skräddarsy en ny och bättre vardag med goda och bestående kostrådsändringar, fysisk aktivitet och återhämtning.

HITTA KLINIK & BOKA TID

Tidsboking sker enklast online via länken nedan. För akut tid, kontakta din närmaste klinik.

Alla behandlingar måste avbokas senast 24 timmar innan bokad tid annars sker full debitering.