YOGA

Yoga handlar om att lyssna till sig själv och sin kropp.

Yoga är en lång resa och för många en livsstil som kan forma en bättre livskvalitet. Det är kroppen som bestämmer tempot och därför blir man aldrig fullärd. Alla som håller på med yoga är under ständig utveckling. Genom att praktisera yoga kommer du att uppleva både en fysisk och mental utmaning där dina individuella mål står i fokus.

”Du är aldrig bättre än dina egna svagheter”

Med ett regelbundet yoga-utövande bygger du upp styrka, balans och smidighet i kropp och själ. Yogapositionerna gör dig mjukare och smidigare, något som igen ökar rörelse i muskler och bindväv som frigör energi. Forskning visar att yoga inte bara vill strama upp muskler och reducera stress, men också bidra till en bättre helhetlig hälsa. Du vill uppnå bättre balans i livet, mer motivation och energi i ditt arbete, till din familj och din omgivning.

Någon utövar yoga som ett träningspass, en annan för välmående, och någon för stresshantering. Det finns ett stort urval av olika yogaformer men alla har ett och samma mål: att skapa balans mellan andning och rörelse, kropp och själ, mellan dig som person och din omgivning.

HITTA KLINIK & BOKA TID

Tidsboking sker enklast online via länken nedan. För akut tid, kontakta din närmaste klinik.

Alla behandlingar måste avbokas senast 24 timmar innan bokad tid annars sker full debitering.